NabestaandenLoket

Afwikkeling van de nalatenschap

Uit ervaring weet ik hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Ik werk samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

Via het NabestaandenLoket krijgt u een persoonlijke online checklist. Deze behandelt alle onderwerpen die geregeld moeten worden.

Het opzeggen van bijvoorbeeld abonnementen en contracten gebeurt automatisch. Ook wordt er automatisch en een check bij het testamentenregister voor de nabestaanden gedaan.

U krijgt van ons een account in het NabestaandenLoket, waarin u een overzicht krijgt van alle acties die er na een overlijden genomen moeten worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

Natasja de Groot U kunt mij 24 uur per dag bereiken om een overlijden te melden. Ook om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen, mag u contact met mij opnemen.

Ik wil er graag voor u zijn.

06 – 426 347 87 (videobellen, whatsapp en sms mogelijk)
info@eenlaatstegebaar.nl

Ervaringen

Natasja is een kundige, vriendelijke, hartelijke en meelevende vrouw.