Wat doen bij overlijden?

We nemen alle tijd om te bespreken wat er geregeld moet worden voor het afscheid.

We nemen alle tijd om te bespreken wat er geregeld moet worden voor het afscheid.

Na het overlijden kunt u als nabestaanden even ruimte nemen om bij te komen van alle indrukken, de verwarring en het verdriet.

Daarna moet een (huis)arts geïnformeerd worden. Die komt langs om de benodigde papieren in te vullen.

Ondertussen neemt u contact met mij op. We spreken dan met elkaar af wanneer ik kom om de uitvaart voor te bereiden.

Eerst wordt de overledene verzorgd. Als het mogelijk is en u het wenst, mag u helpen bij de verzorging. Ondanks het verdriet, kunnen het waardevolle en mooie momenten zijn om iemand te wassen, aan te kleden en te verzorgen.

Als de overledene is verzorgd kan hij of zij thuis worden opgebaard of naar een andere plek worden gebracht. Ik zal de verschillende mogelijkheden aan u voorleggen, zodat u een keuze kunt maken.

Daarna nemen we de tijd om te bespreken wat er geregeld moet worden voor het afscheid.

Natasja de Groot uitvaartbegeleiderU kunt mij 24 uur per dag bereiken om een overlijden te melden. Ook om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen, mag u contact met mij opnemen.

Ik wil er graag voor u zijn.

06 – 426 347 87 (videobellen, whatsapp en sms mogelijk)
info@eenlaatstegebaar.nl

Ervaringen

Mijn ervaring is dat deze uitvaartondernemer integer en betrokken is tijdens het gehele traject. Voelde mij daadwerkelijk begrepen en gesteund. Ik ben zeer tevreden. Het is een zeer persoonlijke uitvaart geworden. Precies zoals ik het graag wilde als nabestaande t.b.v. mijn overleden partner.