Het afscheid

Samen en in alle rust bereiden we de uitvaart voor.

Samen en in alle rust bereiden we de uitvaart voor.

In de week tot aan het afscheid, de begrafenis of crematie, hebben we intensief contact om samen de uitvaart voor te bereiden.

Iedereen is uniek en heeft op zijn of haar eigen manier geleefd, overtuigingen gehad en zijn of haar liefde geuit. We gaan samen zoeken naar een passend afscheid. Passend bij de overledene, maar ook passend bij u als nabestaanden die afscheid nemen.
Want deze laatste momenten van afscheid zijn een “laatste gebaar”.

De ene familie wil graag zelf de regie houden en de ander laat het liefst veel aan mij over. Dat kan allemaal.

Het is goed om te weten dat de mogelijkheden voor een afscheid eindeloos zijn: het kan in een aula van het uitvaartcentrum of in de kerk.

Misschien heeft u het liever informeel bij u thuis met statafels, een diapresentatie op de tv en met de lievelingshapjes van moeder erbij. Of past het meer bij u om het afscheid te houden in het restaurant of buurthuis waar u altijd te vinden was.

Meer een natuurmens? Samen een herinneringswandeling maken en een knapzak mee kan bijvoorbeeld ook.

Ik gun iedereen een betrokken rol bij het vormgeven en het regelen van het afscheid. Ik bied alle ruimte om emoties, ideeën en verhalen te delen. Zo wil ik u steunen bij het afscheid en als mens naast u staan.

Natasja de Groot uitvaartbegeleiderU kunt mij 24 uur per dag bereiken om een overlijden te melden. Ook om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen, mag u contact met mij opnemen.

Ik wil er graag voor u zijn.

06 – 426 347 87 (videobellen, whatsapp en sms mogelijk)
info@eenlaatstegebaar.nl

Ervaringen

De betrokkenheid is heel goed, met geduld en veel ruimte voor eigen invulling. Terwijl het tijdspad goed bewaakt blijft, dat is knap! Ruimte scheppen waar harmonie en tegenstellingen binnen familieverbanden op de loer liggen in tijden van afscheid. Wij hebben allen de samenwerking en begeleiding als heel prettig en professioneel ervaren.